Miért van rá szükség?

A karosszériavédő fólia a jelenlegi legjobb és legtartósabb megoldás, ha az autód külsejének védelméről beszélünk.

Szupererős védelmet nyújt a fényezésnek és a többi karosszéria elemnek is.

Amikor veszel egy új autót, már előtte azon gondolkozol, hogyan kellene óvni a külsejét. Lehetőleg a legjobb megoldást szeretnéd, hogy semmi baja ne legyen az új autód külsejének.

Szeretnéd elkerülni, hogy csúnya kavicsfelverődések legyenek az elején. Boldog lennél, ha nem karcolná meg a legkisebb tárgy sem a fényezést.

Tudod, hogy az autó eleje kapja a legtöbb sérülést, belesül a bogármaradvány a lökhárítóba. A sok kis pici kavicsfelverődés elcsúnyítja a szép, első lámpákat. A motorháztetőn olyan kavicsfelverődések lesznek, mintha egy szőnyegbombázást élt volna túl az autód.
Az első lökhárítót nagyon elcsúnyítja a sok, apró kavicsfelverődés nyoma.

Gondold el, hogy milyen szuper érzés lenne úgy beleülni az új autódba, hogy nem kell izgulnod a fenti veszélyektől. Már az autód az első pillanattól kezdve védve lenne a durva veszélyektől.

Nem kellene a csúnya kavicsfelverődések miatt aggódnod így makulátlan lenne az autó évekig.
Búcsút mondhatnád a nagyobb karcoknak, így sérülésmentes lenne az autód fényezése.
Bármi nagyobb horzsolás vagy karcolás történne autódon, a fényezés sérülésmentes maradna a fólia alatt.

Ha esetleg a későbbiekben az autód eladására adnád a fejed, visszanyernéd a befektetett pénzt. Ugyanis sérülésmentes autó adnál tovább, így sok pénzt nyernél az eladásnál is. Tehát a fólia többszörösen megtérülne.

Hogy történik az autód XPEL fóliázása?

 1. Az árajánlat elfogadása után kiválasztod a számodra megfelelő időpontot
 2. A kezelés összegének 50%-ának kiegyenlítése után rögzítjük az időpontot
 3. A megbeszélt napon elhozod az autódat hozzánk
 4. Átadod az autódat és egy finom kávé után hazaviszünk
 5. Egy teljes és rendkívül alapos tisztítást végzünk autódón
 6. Alaposan felkészítjük a karosszériát a fólia felhelyezésére
 7. Kiszabjuk az autódra a méretpontos fóliát
 8. Pár napot elszöszölünk a fóliázással, míg közel tökéletes eredményt kapunk
 9. Hagyjuk száradni a fóliát, pihentetjük az autót
 10. Ha meg vagy elégedve, átveszed az autót
 11. Emailben minden szükséges tudnivalót megkapsz és megtanítunk ápolni a saját autódat. Hogy sokáig élvezhesd az eredményt.

Miért az XPEL fóliái a legjobb választás autódra?

Az Xpel amerikai fóliagyártó cég termékei a világ abszolút kimagasló minőséget képviselnek.
Mivel a gyártó kiemelt figyelmet fordít a folyamatos fejlesztésre és terméktámogatásra, piacvezető szerepet élvez szerte a világon.

Nyugodtan ki merem jelenteni, hogy az XPEL cég fóliá kerülnek a legdrágább, legritkább autókra is. És ez nem véletlenül van.

Hogy miért? Több oka is van: A gyártó termékei sokkal erősebb védelmet nyújtanak a konkurens gyártók megoldásainál. Hogy miért? Több oka is van: A gyártó termékei sokkal erősebb védelmet nyújtanak a konkurens gyártók megoldásainál. 

 • A XPEL fóliák vastagsága közel kétszerese más gyártók termékeinél, így erősebben védik a karosszériát a sérülésektől
 • 10 Év garancia vonatkozik a Ultimate Plus fóliákra, amely számodra is megnyugtatóan hangzik
 • Az Xpel fóliák ragasztóanyaga jóval vastagabb a konkurens termékeknél, így erősebben tapadnak a karosszériára. Nem mellesleg nem válnak fel.
 • A méretpontos sablonnak köszönhetően az kezelt elem éleinél a fólia visszahajtásra kerül. Így betonbiztosan tapad az elemen és nem válik el és nem válik fel.
 • A felhelyezett fóliától abszolút nem lesz narancsos hatása a fényezésnek. Így megmarad a gyári kinézete, tükröződése és csillogása az autódnak.
 • Méretpontos szabásminta van a legtöbb autóra, így te sem veszed észre, hogy védőfólia van az autódon. Szinte láthatatlan és eszméletlenül precíz a kivágott anyag. Tehát nem is tűnik fel majd neked, hogy fólia került az autódra.
 • A pontos szabásminta miatt, az anyagkalkuláció sokkal precízebb, így pontos árat fogsz kapni árajánlat esetén
 • Az XPEL fóliák rendkívül átlátszóak és tiszták, így nem kell tartanod, hogy látszani fog autód külsején. Gyakorlatilag észrevehetetlen.
 • Teljes öngyógyuló felületet kapsz, így a karcok a nap és hő hatására begyógyulnak és eltűnnek.
 • Minden elemre felkerülhet a fólia, így a legteljesebb és legerősebb védelmet élvezheted autódon.

Az XPEL fóliák elektronikai eszközösre is felrakhatóak. Legyen az Iphone, Imac, vagy Macbook, mindet szuper ellenálló védelemmel ruházhatod fel.

Mitől védi meg az autódat az XPEL Fólia?

 • megvédi az autódat a kisebb kavicsok, kövek okozta sérülésektől. Ha sérül a fólia könnyedén cserélhető a felületen, alatta hibátlan marad a fényezés
 • megvédi a sárgulástól és kifakulástól a verdát, így hosszútávon is új marad a külseje. Tehát nem kell tartanod a fakó és élettelen fényezés látványától
 • a madárpiszok és bogármaradvány nem tesz kárt a fényezésben, így elkerülheted az örökös aggódást. Hiába lesz bogaras az autód, nem lesz kár a drága fényezésben
 • a szándékos, kulccsal vagy más tárggyal történő károkozásnak is ellenáll. Itt arra gondolj, hogy a fólia ugyan sérül a vandál elkövetőnek hála, de a fényezés sértetlen marad

Milyen más előnyei vannak?

 • Viszonylag könnyen feltehető az autódra és könnyen el is távolítható
 • Az autódat ugyanúgy tisztíthatod, mintha nem lenne a fólia rajta
 • Nyugodtan lehet a fólia felületét is ápolni, így waxolhatod vagy kerámia védelemmel is elláthatod
 • Rendkívül ellenállóvá varázsolja az autódat, így nem fogod annyira félteni
 • Élvezheted a 10 év garanciát, amelyet a felhólyagosodásra, sárgulásra, repedezésre vállal a gyártó

Jó megoldás-e ha egy új autót vettél?

Ha rövid és tömör akarok lenni akkor: a legjobb!

A karosszéria védő fóliákat eleve az új autókra találtál ki, mivel ekkor még sértetlen maga a fényezés. Ilyenkor a legfontosabb a fényezést és a karosszéria különböző részeit felruházni a legerősebb védelemmel.

A fólia kifejezetten azt a célt szolgálja, hogy megvédje az eredeti fényezést a sérülésektől. Tehát ha a fóliában bármilyen kár keletkezne, a gyári fényezés sértetlen marad. Azért egy új autónál ez nem elhanyagolható dolog. Ha hosszútávon is szeretnéd megóvni.

Tehát ha új autót vettél:

 • Azonnal ruházd fel a legerősebb védelemmel. Így jobban tartja az értékét, valamint eladásnál magasabb árat kapsz érte.
 • Legalább az autó erősen igénybevett részeit fóliáztasd le. Így költséghatékony opciót választasz de autód értéke is hosszútávon megmarad
 • Önfeledtebben használhatod majd, mivel nem kell annyira féltened a fólia védelmének köszönhetően
 • Elfelejtheted a mosásból eredő karcolásokat, ezáltál nem lesznek hibák a külsején
 • A csúnya kavicsfelverődések nem jelentenek majd problémát, ugyanis a fólia megvédi autód elejét

Gyakorlatilag a legerősebb és legellenállóbb védelmet adod meg autód számára, ha az XPEL Ultimate Plus karosszéria védő fóliát választod.

Egy jól megtérülő befektetést hozol, aminek rengeteg előnyét élvezheted, mialatt az autó a tulajdonodban van.

Milyen Xpel fóliát válaszd?

Az Xpel a karosszéria minden elemére a leghatásosabb védelmet biztosítja. Nem véletlenül használjuk.

XPEL ULTIMATE PLUS

Az Xpel öngyúgyuló fóliák csúcsverziója. Rendkívül vastag, ellenálló összetételének hála, pajzsként védi autódat.
10 év garanciával rendelkezik, ami a sárgulásra és repedezésre vonatkozik.
Szinte észrevehetetlen védelmet képez autódon. Mindenképpen a legjobb döntést hozod, ha az Ultimate Plus-t választod, mivel rendkívül nagy védelmet biztosít autódnak.
Ellenáll a karcolásoknak, foltoknak és egyéb erős vegyszereknek.
A konkurens cégek termékeinél sokkal vastagabb és ellenállóbb anyagból készül, tehát erősebb védelmet nyújt autódnak.

XPEL STEALTH

Az XPEL Ultimate Plus matt verziója. Selyem hatást kelt az autódon, megváltoztatja a megjelenését. Ugyanazon pozítív tulajdonságokkal rendelkezik, mint a Ultimate Plus fólia.
Ha szeretnéd az autód megjelenését kicsit átváltoztatnod, ezt érdemes választanod.
Rendkívül erős karcálló tulajdonsággal rendelkezik.
Jól takarja a karcolásokat, illetve öngyógyuló felülete miatt a karcokat ,,begyógyítja”.

Mennyibe kerül a fóliázás?

Ha most vettél egy autót, akkor nyilván szeretnéd a legtovább használni, anélkül, hogy csökkene az értéke. Azonban ha használod és időközben a fényezésen és más elemen sérülések keletkeznek, akkor eladásnál ezt az összeget elveszted.

Amíg az autó a tulajdonodban van, szeretnéd a lehető legszebb állapotban tartani. Hogy ezt megvalósítsd, egyetlen megoldás jöhet számításra: Az XPEL fólia az autódra.

Amikor hozzád kerül az autó, el kell döntened, hogy milyen részét szeretnéd különösen óvni. Az fóliát lehet minden egyes elemre külön is installálni.

1. Az autó elejére szeretnél fóliát: Ebbe beletartozik az első lökhárító, első lámpák, teljes motorháztető, két első sárvédő.

Gyakorlatilag a legerősebb védelmet kapja meg az autód eleje. Ezen a részen keletkezik általában a legtöbb sérülés. Ezzel a választással búcsút mondhatsz a kavicsfelverődéseknek. Az autó eleje megőrzi közel gyári kinézetét, évek múlva is.

 

2. Az autó teljes külsejére szeretnél fóliát:

Az összes külső felület Xpel Ultimate fóliát kap. Gyakorlatilag a legerősebb védelmet adod meg autód számára. A karcolások begyógyulnak, a fényezés kibírja a kulccsal történő vandál károkozást is. A fokozottan érintett karosszéria elemeket a fólia megvédi a sérüléstől. Azokon a területeken ahol a legtöbb kihívást szenvedi el autód,a fólia védi a fényezést.

Pl: küszöb vonalak, a hátsó kerék előtti sárvédő ívek, a hátsó lökhárító teteje-ahol ki/be pakolászás történik, a kilincsek mögötti részek, a kényes oszlopok-amelyek könnyen karcolódnak.

3. Különféle részekre szeretnél fóliát:

Ha te szeretnéd meghatározni, autód melyik részére kerüljön fólia, arra is van lehetőséged. Simán mondhatod azt, hogy a kilincsek mögötti rész és a hátsóó lökhárító a problémás rész számodra.
De akár arra is van lehetőséged, hogy az utastér egyes elemeire is védőfóliát kérj.

Ha olyan autód van, amin nagy felnik vannak, akár külön a kerékjárat előtti részt is le tudjuk neked fóliázni. Mondhatjuk azt, hogy csak a képzeleted szab határt.

 

Az alább látható kitölthető űrlapon fogsz tudni pontos árajánlatot kérni. Kérlek tölts ki minden mezőt, hogy a válasz emailben pontos összeget tudjuk adni számodra.

Amint elküldöd az árajánlat kérő sablont, pár napon belül, emailben vagy telefonon jelentkezünk az árajánlattal.

Gyakran ismételt kérdések

Érdemes 1 héttel a kezelés előtt próbálkozni.

Gödöllőn vagyunk elérhetőek, a Pattantyús Ábrahám körút 2. szám alatt.

Ez nagyban függ attól, hogy milyen kezelést választasz. 2-5 napig bármi előfordulhat.

Természetesen jár a garancia a fóliázásra, amiről kis garancia könyvet kapsz.

A garancia közvetlenül rajtunk keresztül érvényesíthető. Mivel mi végezzük a fólia telepítését.

Az Apple termékekre igen, más márkák felől érdeklődj emailben vagy telefonon.

Szinte az összes Apple termékre tudunk fóliát biztosítani. Az XPEL az APPLE hivatalos partnere.