Van egy fantasztikus ajánlatunk, jól figyelj!

 

Szuper tisztítási csomag

,,Mosd le autódat a leghatékonyabban és töröld szárazra egy mozdulattal, karcok nélkül”

,,Mondj búcsút a mosási karcos fényezésnek a szuper tisztítási csomaggal”

Mi van a Szuper tisztítási csomagban?

CarPro  Dehydrate szuper szárítási kendő

  • 100+70 cm-es átmérője miatt, az egész autódat cseppmentesen tudod vele megszárítani Elfelejtheted a viledát, vízlehúzó pengét, amelyekkel csak dörgölöd a fényezen a koszt.
  • Dupla oldalú kialakítással rendelkezik. Az egyik oldalával a fényezést tudod szárítani, míg a másik az üvegek áttörlésére szolgál.
  • Kíméletes anyagának köszönhetően a legkisebb karcot sem ejtheted a fényezésen. Karcmentes autó kapsz minden mosás után.
  • A Dehydrate kendő varrott szélekkel rendelkezik, így nem fogsz beleakadni egy elemben se. És nem szedi ki a szálát a kendőnek a karosszéria kilógó része sem.
  • Rendkívül nagy nedvszívó hatással rendelkezik, tehát az egész autódra könnyedén elég lesz. Áttörölheted cseppmentesen vele a karosszériát, üvegeket, műanyag részeket.
  • ,,Könnyedén kimoshatod mosógépben is, semmi baja nem lesz. Csak simán mosószerrel használva, a mikroszálak évekig megőrzik a tisztító képességüket”
  • Ha puha fényezésű, japán autód van, akkor a Dehydrate a tökéletes kendő a karcmentes autószárításhoz. Még a fekete színű autó is karcmentes marad a használatával.

2. CarPro Ech2o  öblítés nélküli mosó és tisztítószer

A termék használata bolondbiztos, egyszerűen tudod majd használni autód tisztításához

Mivel magadnak is tudod majd tisztítani az autót, rövid idő alatt jobb eredményt érhetsz el, mint az autómosók

Mivel gazdaságosan hígítható, így több célra is használhatod, legyen az akár autómosás vagy mosás utáni vízkőfoltmentes áttörlés

Használatával könnyedén fellazítod a szennyeződéseket a felületen, és biztonságosan le törölheted azokat, így nem karcolod össze a fényezést

A CarPro Ech2o-vel anélkül tudod lemosni autódat, hogy mosóba vinnéd. Extrém gazdaságos hígításának köszönhetően, az autómosás minden fázisát letudhatod ezzel a hatékony tisztítószerrel. Legyen az enyhén poros vagy szennyezett autó, az Ech2o-val eltávolíthatod a szennyeződéseket. Ez az anyag a legjobb megoldás, ha kevés energia befektetéssel, nagyszerű eredményt érhetsz el. A karosszéria minden elemén használhatod majd, megtisztítva az autód külsejét.

A Dehydrate és az Ech2o segítésével egy következő, sokkal profibb szintre emelheted az autód szárítását és tisztítását.

Ezentúl nem kell a benzinkúton és áruházakban kapható gyenge minőségű kendőkre vesztegetned az időd. A Dehydrate profi megoldás, profi végeredmény kölcsönözve a te autódon is.

Egy mozdulattal, karc nélkül száríthatod meg az autódat. 3 perc alatt a vízcseppes autódat szárazra törölheted vele.

Mivel elég nagy mérete van, imádni fogod. Csak végighúzod vagy rádobálod a karosszériára és már törölheted is szárazra.

Egy csapásra megoldódik a vízköves, foltos, maszatos fényezés látványa. A kendővel elkerülheted ezeket a hibákat, mivel hatékonyan és kíméletesen szárítod meg az autódat.

Megoldja az autó szárítást

Végre elfelejtheted az autód sikálását, összekarcolását. Nem kell használnod a viledát és a vízlehúzó pengét. Egy csapásra megoldódik majd az autószárítás mizériája.

Elfelejtheted a vízkövet

A mosás után a vizes autódra csak rádobálod a kendőt és már kész is. Teljesen csepp és foltmentesen tudod megszárítani a fényezést. És ami a legjobb? Se vízkő, se foltok, se mázgák nem maradnak a felületen.

Megismered a minőséget

Már amikor kézbe veszed a Dehydrate kendőt, akkor érezni fogod, hogy ez más mint a többi konkurens termék. Finomabb, jobb anyagból van, több vizet szív magába.

Foltmentesek maradnak az üvegek

Az üvegeket teljesen tisztára tudod törölni a kendő erre a részre alkalmas oldalával. Szerintem te is tudod, milyen látvány a vízköves üveg..

Végre gyerekjáték lesz az autód megszárítása

Teljesen karcmentesen tarthatod az autód fényezését, a puha kendő használatával a legkisebb mikrokarcot is elkerülöd

VÉGE A KARCOKNAK

Végre elfelejtheted az autód sikálását, összekarcolását. Nem kell használnod a viledát és a vízlehúzó pengét. Egy csapásra megoldódik majd az autószárítás mizériája.

ELFELEJTHETED A VÍZKÖVET

A mosás után a vizes autódra csak rádobálod a kendőt és már kész is. Teljesen csepp és foltmentesen tudod megszárítani a fényezést. És ami a legjobb? Se vízkő, se foltok, se mázgák nem maradnak a felületen.

SPÓROLJ PERCEKET

Mosásonként értékes perceket spórolhatsz, miközben a karcolásokat is elkerülöd. A Dehydrate kendő a leghatékonyabb módja a modern autószárításnak

Az üvegeket teljesen tisztára tudod törölni a kendő erre a részre alkalmas oldalával. Szerintem te is tudod, milyen látvány a vízköves üveg..

Kételkedsz? Nincs miért!

Ez nagyon drága

A termékek valóban nem olcsóak, de az áruk egyenes arányban áll a minőségükkel. Ezeket egyszer kell megvenned és évekig biztonságosan tudod tisztán tartani az autód. Ha a Dehydrate kendőt megveszed, elkerülheted a drága polírozást. Nem mellesleg sokkal szebb lesz az autód az év minden napján. Ha elkezded majd használni a kendőt, rájössz, hogy ezután már nem szeretnél mással autót szárítani. Csak ezt fogod használni. Egyszeri befektetés, jól megtérülő végeredmény. Az Ech2o-val pedig bárhol, bármikor lemoshatod az autódat. Vagy csak áttörölheted. A leghatékonyabb mosási kiegészítő.

Miért jobb, mint más kendő?

A konkurens termékhez képest sokkal puhább szálakból készül, több vízet képes magába szívni. Egyszerűen érződik rajta, hogy minőségibb anyagokból van. Átgondolták a tervezés során a koncepciót. Ha megveszed a konkurens terméket 4900 Ft.-os áran de pár hónap múlva tönkremegy, jól jártál? Ezt a kérdést tedd fel magadnak. A CarPro-s kendő sokkal többet kibír.

Miért hinnék neked?

A Dehydrate kendő és az Ech2o az egyik legkedveltebb termékeink, nem véletlenül. VIlágszerte több 10 ezer db-ot adtak már el belőle. Abszolút a csúcskategóriát képviseli a szárítókendők között! Ha nekem nem hiszel, a világ profi detailereinek tapasztalata meg kell, hogy győzzön!Ők ezt a kendőt használják!

A Szuper tisztítási csomag most 19990 Ft.- helyett 13190Ft.-

SIESS!

1
Már csak ennyi maradt a csomagból

Kérd a saját csomagot és tedd egyszerűvé autód áttörlését

+1 kiegészítő 2690 Ft.- értékben a csomagod mellé, hogy kiegészítsd a tisztítási csomagot!

Carpro Boa mikroszálas kendő

A profi végeredményhez mindenképpen szükséged lesz prémium minőségű mikroszálas kendőre. A Boa kendő a legpuhább szálakból készül, így garantáltan fényezés kímélő. Használatával nem fogod összekarcolni az autód külsejét, mivel rendkívül puha és szuper minőségű!Használhatod autód külsején és belsején egyaránt, mindenhol garantáltan hatékonyan és kíméletesen dolgozik!

Tehát a fenti csomagban megkapod:

1. CarPro Dehydrate szuper szárító kendő

2. CarPro Ech2o öblítés nélküli tisztítószer

3. CarPro Boa plüss kendő