Új autó kezelés

Most vettél egy teljesen új autót és közel sem néz ki újnak? Még most szeretnéd a legjobb kezekben tudni, mielőtt elkezdenéd használni?Félted a fényezését, külsejét?Hosszútávra tervezel az autóval és szeretnéd ha értékállóbb lenne a jövőben?
Ez a kezelés minden fenti kritériumnak megfelel! 🙂

Egy teljesen új autóm van, miért kellene neki bármilyen kezelés?

Az új autó, amíg tulajdonodba kerül sok megpróbáltatások megy keresztül. A gyárból kikerülve szállítják a különböző országokba hajón, vasúton, ahol különböző szennyeződések érik a külsejét!Szállítás közben hozzáérnek a fényezéshez, takarófóliát raknak rá,stb.

Ahogy a kereskedőhöz érkezik az autó, már akkor szennyezett lehet a felület, ami még nem látványos de érzékelhető! Az új autókat az ügyfélnek való átadás előtt gyakran lemossák, áttörlik különféle anyagokkal, hogy teljesen újnak tűnjön!

Sajnos ez a legtöbbször hiba, mivel a nem megfelelő anyagoknak és rossz technikának köszönhetően kárt tesznek a fényezésben. Apró karcok, horzsolások elő szoktak fordulni még az új autóknál is!

Ezeket a szennyeződéseket és hibákat érdemes eltávolítani az autó új korában!Így tényleg új autót kaphatsz, mentesen minden hibától!

Miért és mivel érdemes védeni egy új autót?

Egy új autó legtöbbször úgy kerül a tulajdonoshoz, hogy a fényezése és a külső részei teljesen puritánok, semmilyen védőréteg nincs rajtuk! Sajnos a környezet káros hatásai nagyon hamar megmutatkoznak, így a fényezés idő előtt elveszti fényét, csillogását, ellenálló képességét!

Ennek okán már az autó életének elején érdemes gondoskodni a megfelelő védelemről, hogy az autó hosszútávon is ellenálló legyen és az új autó állapotát képes legyen megtartani!Ilyen esetekben érdemes a legerősebb védelemről gondoskodni, a kerámia bevonat egy racionális opció lehet!
Ez ellenállóvá és könnyen tisztíthatóvá teszi a fényezést és hozzájárul az autó új állapotának fenntartásához!

 • Cquartz Finest Reserve kerámia bevonatot viszünk fel autód külsejére, hogy ellenálló legyen évekig
 • Autód műanyag elemeit lekezeljük kerámia réteggel, hogy a naptól se fakuljon ki és sokáig új legyen
 • Bevonatot teszünk az üvegekre, hogy több évig könnyebben láss ki és komfortosabb legyen a vezetés rossz időben
 • A felnikre kerámia védelmet teszünk, hogy egyszerű legyen tisztítani és ne ragadjon rá a fékpor és kosz

Mit tartalmaz a kezelés?

A kezelés tartalmaz egy alapos tisztítást, ahol eltávolítunk minden kémiai elemet (vas-oxid,gyanta,stb), majd egy alapos, kímélő kézi tisztítást-szárítást. Ez után egy enyhe polírozást követően kerámia védőréteget viszünk fel a külső felületekre.( akár a többi igényelt felületre is).
A különböző felületekre más-más bevonat szükséges. Kerámia védőréteggel lehet ellátni a fényezést, műanyagokat, króm elemeket, belső tér elemeit, bőrüléseket vagy akár az üvegeket is!

Teljes folyamat:

 • Teljeskörű, biztonságos tisztítási folyamat: dekontaminálással kiegészítve (szállórozsda, gyanta, ragasztó, kátrány eltávolítás)
 • Szárítás extra puha szárítókendővel és a víz maradék kifújása levegővel
 • 1 fázisos fényezés korrekció, amivel eltávolítjuk az karcokat(marások, finom karcok) és fényesítünk a felületen
 • A fényezés áttörlése, zsírtalanítása, amely eltávolítja az előző szakaszban keletkezett olajokat, így alapot adva a következő lépésben felvitt védelemnek
 • A fényezés védelme szintetikus sealant bevonattal-védelemmel (kiegészíthető az oldal alján lévő kezelésekkel)
 • Külső műanyagok mélytisztítása, majd kezelése tartós védelemmel és ápolószerrel
 • Üvegek teljeskörű polírozása/zsírtalanítása
 • Szélvédő és üvegek kezelése Carpro Flyby Forte bevonattal
 • Kipufogók, rácsok és egyéb felületek polírozása és védelme
 • Gumik ápolása hosszantartó anyaggal
 • Opcionális extrák: felnik védelme kívül/belül, üveg felületek védelme, teljes belső tér védelme
 • Végső minőség ellenőrzés, spray bevonattal és védő anyaggal való áttörlés

Kezelés munkaideje: 2 nap

Milyen előnyökkel jár a kezelés?

 • Az autó külseje ellenáll majd az erős vegyszereknek, ráhulló gyantának és egyéb erős kémiai anyagoknak

 • Nem fakul ki a fényezés, megtartja eredeti csillogását évekig, így minden mosás után ragyogó marad a felület

 • A autó tisztítása sokkal könnyebbé és egyszerűbbé válik, gyorsabban lehet szebb eredményt elérni 

 • hosszútávú védelmet nyújt, nem kell waxolni az autót 1-2 havonta

 • Kevesebbszer lesz koszos az autó, az öntisztuló hatásnak köszönhetően, így kevesebbet kell majd tisztítani

 • A felniken a fékpor és kátrány nem tapad meg, így a belső részek is könnyedén tisztíthatóak lesznek

 • A műanyagokat a nap és a vegyszerek nem szívják ki, megtartják eredeti színüket és mélységüket

 • A felniken a fékpor és kátrány nem tapad meg, így a belső részek is könnyedén tisztíthatóak lesznek

 • A bogarok nem égnek bele olyan hamar a lökhárítóba és az autó elején található elemekbe

 • Könnyebben leszedhetőek a makacs szennyeződések, bogarak a kezelt felületekről

Hívj most: +36 20 318 2429

Jelentkezz be online:

Bejelentkezés

Helyreállítás

Ha használt autód van, bizonyára te is találkoztál már a külsején található hibákkal, karcokkal és egyéb sérülésekkel.
Az autó értékállóságának és időt állóságának érdekében, ezen hibákat ki lehet javítani és az autód közel gyári vagy a gyárinál is szebb állapotba kerülhet!

Gondold csak bele, milyen jó lenne minden nap egy szinte új autóba belehuppani?! Nemcsak sokkal jobban éreznéd magad tőle, de még anyagilag is nyernél a dologgal, mivel autód jelentős értéknövekedésen menne keresztül.

A helyreállítás során az autó külső és belső esztétikai állapotának tuningoljuk fel és gyári vagy jobb, mint gyári állapotúra javítjuk!

Első körben egy teljeskörű, rendkívül alapos tisztítási fázissal kezdjük a munkát. Kímélő kiegészítőket, anyagokat és folyamokat használunk, hogy autód teljesen tiszta legyen, mielőtt a fényezéséhez érnénk.

Ezután előkészítjük az autót, hogy a külsején és fényezésén dolgozhassunk. Alaposan megszárítjuk, kitakarjuk az érzékeny elemeket, annak érdekébe, hogy a legkisebb kárt se tegyük a folyamat során.

Fényesítés

Ha szeretett autód szép állapotban van, akkor a külsején egy fényesítést hajtunk végre, hogy még csillogóbb, látványosabb legyen a külseje. Ebben az esetben karcolásokat nem tüntetünk el, csak az autó fényezésének látványát húzzuk fel.

A fényesítés teljesen hologram mentes lesz és a kerámia bevonat felviteléhez is elengedhetetlen, tehát a folyamat része.

1 lépcsős fényezés korrekció

Abban az esetben, ha autódon vannak már enyhébb, kisebb fokú karcolások és hibák, ezeket kijavítjuk. Közel sem biztos, hogy tökéletes eredményt tudunk elérni de a végeredmény közel hibátlan lesz és széles vigyor kiséretében fogod átvenni tőlünk az autódat.

Ezt az opciót tekintheted egy költségkímélő megoldásnak, ha szeretnéd autódat szebb állapotban látni de mégsem szeretnéd anyagilag belemélyedni a dolgokba, akkor ideális lehet számodra ez az opció.

Ha sötétebb színű autód van, akkor mindenképpen a több lépcsős kezelést javasoljuk, mert ez mutatja meg a sötétebb árnyalatok igazi csillogását!

Több lépcsős korrekció

fenyezes_karceltavolito_kezeles

Abban az esetben, ha autódon erősebb mosókarcok, mélyebb karcolások és hibák vannak, több lépésben kell kezelnünk a fényezését, hogy helyreállítsuk az állapotát.
Ezek a sérülések leggyakrabban az autómosók rossz technikájából erednek,ahol vízlehúzó pengét, koszos kendőket használnak autód tisztításához és szárításához.
Az ilyen fajta sérülések már a pár hónapos autódon is megjelenhetnek, ha pedig régebbi modellel rendelkezel, akkor még fokozotabban jelen lehetnek.

Ha sötét színű autód van, akkor mindenképpen a többlépcsős helyreállításra lesz szükség. A nem metál (lakk) fényezésű autódnál is ezt a folyamatot kell alkalmazzuk, hogy kiváló eredményt érjünk el.

Ha különösen karcos, akár gépi mosóban tisztított autód van, akkor növekszik az ár, mivel a helyreállításra szükséges idő jelentősen megnő.
Ilyen esetben akár a fényezés csiszolása is javasolt lehet, hogy az erősen sérült területeket helyre tudjuk hozni.

A több lépcsős helyreállítási folyamat után autódon jelentős változást fogsz tapasztalni. Egy sérült, roncsolt külsejű autóból, egy gyárias, csillogó, közel hibátlan külsejű autót kapsz

A folyamat alatt a lehető legfinomabb és legkíméletesebb technikát használjuk az autód külsején, hogy minimalizáljuk a fényezés elvéknyítását, megőrizve autód hosszú élettartamát!

Ha látszanak már a kavicsfelverődések autódon, akkor ezek még szembetűnőbbek lesznek a kezelés után, mert a kis kráterek még mélyebbé válnak.

Minden kezelésünknél a helyreállított felületeket erős védelemmel ruházzuk fel! A helyreállítás után tőled függ, hogy milyen erős védelemet szeretnéd az autódról. Ez nagyon fontos a jövőbeli állapotmegőrzés érdekében.
Lehet akár csak egy sima wax vagy kerámia bevonat. Ha tényleg újszerű autód van és fontos számodra a hosszútávú értéke akkor az XPEL öngyógyuló karosszéria védő fóliát is választhatod, kerámia bevonattal egybekötve!

Árak

Méretosztály                                             Fényesítés                       Egylépcsős korrekció           Többlépcsős korrekció

kis autó

45.990

59.990

73.990

közepes autó

54.990

69.990

89.990

Nagy autó

59.990

75.990

109.990

Extra nagy autó

69.990

79.990

118.990

Luxus autó

75.990

85.990

129.990

A fenti árak csak tájékoztató jellegűek, nem hivatalos ajánlatnak szánjuk, a változtatás jogát fenntartjuk. Amikor a helyszíni szemle során felmérjük autód állapotát, valamint elmondod az általad elvárd kritériumokat, akkor tudunk teljességgel pontos árat adni!

A lakkrétegben található karcok közel 100%-át is el tudjuk tüntetni, azonban ami ennél mélyebb, azokat csak az adott elem újra fényezésével lehet korrigálni.

Ha autód valamelyik része újrafényezésen ment keresztül, akkor ezt az elemet is érdemes kijavítani, a fényezéskor elkövetett tipikus hibákat eltávolítani. Ennek helyreállítása több idővel jár és az autódra fordítandó munkaidő megnövekszik.

Az extrán karcos és sérült külsejű autódon is lehet segíteni, a hibák nagy része eltávolítható. A végeredmény egy teljesen megújult, új állapotú autó lesz!

Hívj most: +36 20 318 2429

Jelentkezz be online:

Bejelentkezés

Hívj most: +36 20 318 2429

Jelentkezz be online:

Bejelentkezés

Védelem

Az autód védelme rendkívül fontos, ha hosszútávú életet tervezel neki!
Legyen akár használt, akár új autód a külseje mindig a hatékony pajzsot adó bevonatoktól lesz ellenálló.

Ki ne akarna könnyebben tisztítható, nehezebben megkarcolható járgányt, aminek még a csillogása is fantasztikus?

Az autód külsejének védelmére több hatékony megoldást kínálunk.

Mit válasszak?

Választhatod a kerámia bevonatot a fényezésre, ami kémiai ellenálló képességgel ruházza fel autódat, könnyebb lesz tisztítani, egy vékony de ellenálló réteget képez a fényezésen.

Ha erősebb és hatékonyabb megoldást szeretnél, az XPEL öngyógyuló karosszéria védő fóliát javasoljuk, mely a durvább fizikai behatásokat is kibírja.
Megvédi autód a kavicsfelverődések okozta sérüléstől de akár a drótkefével való összekarcolást is kibírja, a hibákat begyógyítani képes anyagának köszönhetően.

A két fenti módszer önmagában is erős védelmet nyújtanak, azonban a kettő kombinációja képezi a karosszéria védelem csúcsát!

Cégünk az XPEL nemzetközileg is elismert, csúcstechnológiát képviselő fóliát telepíti, amelyre a gyártó akár 10 év garanciát vállal.
Fanatizmusunk, a munkánk során a tökéletességre való törekvésünk és a szakmánk szakértőiként, garanciát vállalunk az általunk elvégzett munkára. És az elégedettségedre.

Carpro Kerámia kezelés

A kerámia kezelés során egy kémiai és fizikai ellenálló képességgel rendelkező, vékony védőréteget viszünk fel autód fényezésére, amely:

 • védelmet ad a vegyszerek káros, maró hatásától
 • ellenáll a bogarak és madárpiszok roncsolásainak
 • jelentősen megkönnyíti autód tisztítását
 • pajzsként védi autódat a időjárás megpróbáltatásaitól

Képzeld el úgy a kerámia réteget, mint amit kézzel felkenünk a fényezésre és egy vékony de kémiailag ellenálló réteget képez.
Ami 2+ évet védi az autódat.
A fizikai behatásoktól nem véd, de kevésbé karcolódik autód, a könnyebb tisztításnak köszönhetően!

XPEL karosszéria védő fólia

Az öngyúgyuló fólia adja a legerősebb védelmet autódnak, amelyet az autó bármely részére lehet alkalmazni.
A fólia megvédi autódat:

 • a durvább fizikai behatásoktól (horzsolás)
 • a kisebb kőfelverődésektől
 • a karcolásoktól, akár a kulccsal való összekarcolástól, horzsolástól is
 • autód külsejének elhasználódásától

Az öngyógyuló fóliát úgy képzeld el, mintha a mobiltelefonok kijelzőjét védő fóliához hasonló anyagot tennénk az autódra. Észre sem fogod venni, annyira láthatatlan de autódat mégis maximálisan védi.
Ha alaposan megsérül, akkor könnyen cserélhető, azonban autód eredeti fényezése nem szenved el károkat.

Mennyi idő, amíg elkészül autód: Ha kerámia kezelést szeretnél, akkor 1,5-2 nap, azonban ha fóliát szeretnél, vagy akár mindkettőt, akkor 3 nappal is számolhatsz. Tehát ha hétfőn leadod az autód, csütörtök reggel veheted át jó esetben.

 

Mennyivel előbb jelentkezz be: Érdemes 1-2 héttel előbb időpontot foglalni.

Hívj most: +36 20 318 2429

Jelentkezz be online:

Bejelentkezés

Ápolás

Amint megtörtént az autód külsejének helyreállítása és védelemmel való felruházása, ezt az állapotot fent is kell tartani.
A hosszútávú eredmény és a sérülések elkerülése érdekében autód kímélő tisztítása és ápolása kiemeltem fontos, még ha időszakos jelleggel is.

Ha kerámia bevonat kerület az autódra vagy a védőfóliát válaszottad, ezeknek a védelmi megoldásoknak is szükségük van karbantartásra, az élettartamuk megőrzése érdekében.

Mivel nem vagyunk autómosó, ezért általában csak a nálunk már előzőleg kezelt autók tisztítását vállaljuk.
Azonban ha még nem jártál nálunk, szívesen elvégzünk egy teljeskörű tisztítást autódon.

A folyamat alatt:

 1. Körültekintően és alaposan megtisztítunk mindent autódon, a legkímélőbb tisztítási módszereket alkalmazva.
 2. A fényezésből kioldjuk a legkisebb szennyeződést is, hogy makulátlanul tiszta legyen.
 3. Megszárítjuk autódat, hogy ne csorogjon ki víz sehonnan és ne legyen vízköves. Mindehhez a legpuhább szárító kendőket használjuk, a minimális karcokat is elkerülve.
 4. Az fényezésre egy erős plusz védelmet viszünk fel, hogy növeljük az autód ellenálló képességét.
 5. Minden falcot, rést és eldugott helyet kitisztítunk, így ha maximalista vagy is elismerően csettintesz majd.
 6. Az belső teret is rendbe tesszük és alaposan leápoljuk, hogy élmény legyen újra ülnöd a dugóban.
 7. Ha tetszik a végeredmény, akkor anyagilag is honorálod a munkánkat. Miután megkínáltunk egy finom, meleg kávéval.

Mennyi időt vesz igénybe az egész?

Általában egy teljesen napot szoktunk dolgozni az autón, így 1 napig szeretnénk ha mellőzni tudnád a járgányt.
Erre azért van szükség, mert lehetséges, hogy extrán szennyezett az autó vagy találunk rajta olyan sérüléseket, amelynek az eltávolítása hosszabb idő is lehet.
A belső térnek sem árt száradnia, ha nem vizes ruhával szeretnél kiszállni egy hosszabb út után.

Mennyivel előtte jelezd, ha szeretnél hozzánk ellátogatni?

Érdemes napokkal az előtt szólnod, hogy eljönnél hozzánk. Telefonon, emailben is bejelentkezhetsz akár.

Ha olyan sérüléssel találkozunk autóddal, ami egyszerű tisztítással nem eltávolítható, ajánlatot fogunk tenni a hiba kijavítására.
Ha rejtett sérülés van autódon, sajnos nem tudunk érte felelősséget vállalni, így kérlek mindenképpen jelezd ha tudsz ilyen hibáról. Így még óvatosabban kezeljük majd autódat, figyelve az esetleges károkázás elkerülését.

Hívj most: +36 20 318 2429

Jelentkezz be online:

Bejelentkezés

Hívj most: +36 20 318 2429

Jelentkezz be online:

Bejelentkezés