Leírás

Carpro DHydrate szárító törölköző


Ismerős érzés neked is, amikor semmivel nem tudod foltmentesen megszárítani autódat?Na, itt a tökéletes szárító kendő hozzá!

Csak tolod rajta a vízet, a végeredmény pedig egyre csúnyabb lesz?

Szárítsd meg autód percek alatt, a CarPro legújabb termékével, egyszerűen, gyorsan, hibátlanul!

Neked is nagy kihívás, mikor az autómosás végén szárazra kell töröld az autót, hogy ne maradjon rajta víz. Kipróbáltál már mindent, a benzínkúton kapható csodaszerektől, a Praktiker polcain található szarvasbőr szivacson át. Tudom, hogy egyikkel sem voltál elégedett. Én sem lennék az.

A legkényesebb fázis, amikor lemostad autódat, hogy mivel is kellene megszárítanod, gyorsan, hatékonyan. Anélkül, hogy nem karcolod össze a drága fényezést és nem lesz még a szomszéd háza is tiszta víz, nem beszélve a ruhádról.

Az internet tele van roppant hatékony ötletekkel, amivel egy mozdulattal több kárt okozhatsz, mint hasznot! Talán próbálkoztál már összekarcolni autódat tudattalanul, a vízlehúzó pengével, a csodálatos viledával és egyéb konyhai eszközök tisztítására kifejlesztett termékekkel.

A CarPro szárító kendőjével elfelejtheted a szenvedést és roppant gyorsan, hatékonyan megszáríthatod az autódat. Persze, anélkül, hogy a legkisebb mértékben is megkarcolnád!
Olyan mértékben felszívja a vizet az autódról, hogy azt fogod hinni, hogy a hurrikán fújta le a vízcseppeket a karosszériáról. Tényleg nem viccelek, annyira hatékony!

Végre megszüntetheted az örökös kínlódást, amellyel elpazaroltál rengeteg időt, mellesleg szépen összekarcolhattad a drága fényezést autódón. Ennek itt és most vége!

Biztosíthatlak róla, hogy bármilyen autód is van, legyen az városi cirkáló, luxus terepjáró vagy céges Octavia, ezzel az óriási méretű, 100*70 cm átmérőjű cuccal, könnyedén megoldod a kocsid szárazra törlését.

Ha nem autómosáshoz öltöztél, tárgyalásra vagy találkozóra sietsz, akkor is tudod majd használni. Nem fogod összecsapni a frissen mosott ruhádat, így nem fognak otthon veszekedni veled, a foltok miatt!

Nemcsak az autód fényezése lesz rendben, hanem az üvegeket is egy mozdulattal szárazra és foltmentesre törölheted, ugyanis a kendő egyik oldalának anyaga kifejezetten az üvegek szárítására lett tervezve!

A kendő rettentő elegáns szürke színben érkezik, a CarPro logóját hordozva, hogy az önkiszolgáló mosókban se égj be, ha valaki éppen nézné, hogy éppen mit csinálsz. Nem mellegleg a szürke szín kifejezetten jól mutatja, ha szennyeződés kerülne a kendőre. Így a karcolásokat is elkerülheted!

A kendő abszolút puha és fényezés kímelő marad rengeteg használat után is, így nem kell kidobnod 4-5 használat után!

Köszönhetően az 540gsm (gramm/méter) anyagvastagságnak, 70%al több vízet képes felszívni a hagyományos kendőknél, így a mosás végén még az ajtófalcokat is áttörölheted vele. Nincs belőle kispórolva az anyag!
Persze természetes dolog, hogy a kendő narancssárga hímzést kapott a széleinél, hogy elkerüld a karcolásokat, illetve nagyon vagányan néz ki a feltűnő szín.

Végre nem kell a szöszölődésről sem tartanod, mivel a fejlett anyagstruktúrának és gyártás technológiának köszönhetően, szöszölődésmentes mikroszálakból épül fel a kendő. Természetesen a mosógépben minden további nélkül, károkozás nélkül moshatod. Vagy a feleséged.

Ha a legkímélőbb autóápolási csomagra van szükséged, kattints ide és nézd meg!

Végre elfelejtheted:

 • az örökös szitkozódást, amiért nem tudod mivel áttörölni az autódat
 • a félelmet, hogy a féltve örzött kocsidat összekarcolnád
 • a folyamatos tesztelgetést, amivel megtalálnád a tökéletes módszert
 • az időigényes törölgetést, szárítgatást
 • olyan kendők használatát, ami hasonlít egy összelapított reklámszatyorhoz

Végre megtapasztalhatod:

 • milyen a hatékony autószárítás
 • milyen szépen mutat autód, ha teljesen folt és cseppmentes
 • nem kell mindig szenvedned az autó áttörlésével, egy csapásra megoldódik
 • a vízkőfoltos üvegeket nem kell tovább bámulnod, mivel a kendő használatával nem lesznek vízfoltok
 • pillanatok alatt meszáríthatod a bármilyen méretű járgányod, anélkül, hogy a ruhád tocsogna a vízben
 • elegáns és modern kiegészítőt használhatsz, ellenben a viládának nevezett hasonló katasztófákkal

Amire érdemes odafigyelned a használat után:

 • a kutyának ne add oda játszani, mert tetszeni fog neki, neked viszont nem 🙁
 • a kendő mosásához ne használj öblítőt, mert elpuhítja a szálakat és elveszti a cucc a hatékony vízfelvevő képességét
 • ne mosd össze a ruhákkal, más kendőkkel, hogy megelőzd a kendő élettartamát
 • ha szárító gépet használnál, akkor a legalacsonyabb hőmérsékletre kapcsolj, mert elégeted a mikroszálakat
 • terítsd ki mosás után, egy lehetőleg pormentes környezetben, hogy a jövőben se karcold össze autódat.

 

Természetesen garanciát vállalunk a termékre, mert csúcsminőségű és mi is ezzel szárítjuk az ügyfeleink drága autóit.
Tedd be a kosaradba és pár nap múlva már használatba is veheted!A futárnak fogsz fizetni vagy kártyával is tudod rendezni. Itt az oldalon.