Leírás

Cquartz Lite kerámia bevonat.

Ideális megoldás, ha most ismerkedsz a kerámia bevonatok világával!

A csomag tartalma:

 • 150ml Cquartz Lite kerámia bevonat
 • 2 db mikroszálas készi applikátor
 • 1db CarPro kis szálú kendőMegérkezett a legújabb termék a CarPro polcaira. Egy kezdőknek is bátran ajánlható, belépő kategóriás kerámia bevonat. Ez nem azt jelenti, hogy ez egy alacsony kategóriás termék. A CarPro gondolt a kezdő és még nem eléggé tapasztalt felhasználókra és megalkotta ezt a formulát.A CquartzUk kerámia bevonatra épül a Lite is. De változtattak rajta.A Cquartz Lite-ot felviheted az autódra önálló bevonatként de egy kerámia bevonat felső (top coat) rétegeként is használható. Így az alap kerámia bevonatodnak adsz egy plusz réteget.A Lite formula egy hidat képez a standard sealantek/szintetikus bevonatok és kerámia bevonatok között.

  Tehát sokkal erősebb egy sealantnél de a csúcs kerámia bevonatok szintjét nem éri el. Tartóssága minimum 6 hónap. Tesztek szerint 1 évnél biztosan többet bír de a Carpro a többi gyártóval ellentétben nem hazudik, hanem még kevesebbre is becsüli a várható élettartamot. Még egy ok, hogy a CarPro-t válaszd!

  És milyen előnyei vannak a Lite formulának:

 • sokkal könnyebb lesz tisztítanod az autód felületét
 • ellenáll a bogarak és egyéb rovarok savainak káros hatásának
 • megvédi az autódat a savaktól, enyhe oldószerektől és a pH! 3-12 közötti erősségű anyagoktól

Sorolhatnám tovább a csodálatos marketing zsarkonokat de összefoglalom inkább: Az autód fényezése csillogó és elenálló lesz. A vizet kiválóan taszítja és tisztítani és szárítani is sokkal könnyebb lesz!

A profi autókozmetikáknak is ideális, mivel kiadós, 150ml-es kiszerelésben van, így minimum 3 autóra elég ez a mennyiség. Tehát egy belépő ajánlatnak ideális az ügyfeleid számára, aki még nem ismeri a kerámia bevonatokat.

Egyébként a formula a Sio2+Tio2 (silicium-dioxid és titanium dioxid) összetevőket tartalmaz. 45% százalék a szárazanyag tartalma. A titaniumnak köszönhetően extrémen dobja a vizet magáról.

Ezenkívül bátran használhatod a fényezésen, műanyagokon, felniken és akár az oldalsó üvegeken is. Persze a fém elemekre is felkenheted.

Írtam egy nagyon hasznos cikket a kerámia bevonatokról, ha még nem olvastad itt találod: A kerámia bevonatokról

Az felvitele rendkívül egyszerű:

A jól megtisztított és akár felpolírozott felületre vidd fel. Csepegtess a kis applikátorra bőven és egy nagyobb részt kenj be, keresztező mozdulatokkal. Arra figyelj, hogy jól dolgozd el az anyagot, hogy egyenletes réteget kapj.
Töröld tisztára egy mikroszálas kendővel vagy a dobozban lévő kendővel. Ellenőrizd 10 perc múlva egy kis lámpával, hogy nincs-e mázga, hologram a felületen. Ennyi, kész is. Ha turbózni akarod, akkor akár elixirrel ápolhatod majd mosások után.

Használati utasítás:

 1. tegyél az applikátor kesztyűre 2-3 csík Lite-ot
 2. vidd fel a felületre kb 1*1 méter területre
 3. nem kell várnod, akár azonnal le is törölheted de várhatsz is vele 30 másodpercet
 4. töröld le egy vékony szálú mikroszálas kendővel