//Carpro Hydro2Lite

Carpro Hydro2Lite

6990 Ft

Elfogyott

Bemutatjuk az elképesztően egyszerű használatú, hatékony, forradalmian új, igazi törlés nélküli spray bevonatot! Carpro Hydro2lite szilikon–polimereket, fluorpolimereket, hidrofil üveg szálakat tartalmaz. Az autó összes felületén alkalmazható, legyen akár fényezés, üveg, műanyag, vászontető, felni, féknyereg, minden felületen könnyű a Hydro2 alkalmazása. A Hydro2 fejlesztése során a legfontosabb szempontok között szerepelt az időnyereség és a könnyű használat, mely akár az átlag felhasználóknak is megkönnyítik a termék alkalmazását. Ez az új innovatív termék, egy erős víztaszító bevonat, mely felviteléhez nincs másra szükség, mint a felületetet befújni, majd bő vízzel leöblíteni. Nincs többé szükség a felület szárazon való törlésére.

Egyszerűen fújd be a felületet a Hydro2lite-al és öblítsd le, ezzel rengeteg időd és energiát spórolva. A felületen való alkalmazással egy tartós silica védőréteget hozol létre, amely gyönyörű fényt és könnyű tisztítást, ápolást eredményez. A Hydro2 ,,hidroelektrikus kötés”-sel tapad meg a felületen, ezzel kifejtve hatását. A víznyomás a kötések kialakulását felgyorsítják és egy hidrofób felületet hoznak létre.  A hydro2-őt az időjárás és a hőmérséklet nem befolyásolja, valamint rendkívül hosszantartó vízlepergető képességgel rendelkezik, ellenáll minden savas és lúgos vegyszerrel szemben. Erős UV védelemmel rendelkezik. A Hydro2-őt koncentrált formulában készül, így alkalmazása költséghatékonya válik.

Tulajdonságai:

 • Könnyű használat: A felületet fújd be Hydro2lite-al, majd öblítsd le folyóvízzel
 • Időtakarékos: A felületre történő felvitelhez nincs szükség a fényezéssel való érintkezésre, így elkerülhető a felület összekarcolása, megsértése.
 • Uv védelem: Erős védelemmel rendelkezik az UVA és UVB sugárzások ellen.
 • Vegyszerek elleni védelem: Közel az összes savas, lúgos vegyszernek ellenáll.
 • Sokoldalúsága: Használható bármilyen felületen.
 • Tartóssága: Több mint 3 hónap.
 • Víztaszító képesség:  Magas víztaszító képességgel rendelkezik.

Használati útmutató:

 1. Árnyékos helyen mosd le az autót és távolít el róla minden szennyeződést.
 2. Ne használj waxot tartalmazó autósampon! Nincs szükség a felület megszáradására, azonban el kell távolítani a felületről mindenféle sampon maradékot!!
 3. Fújjd be az összes felületet Hydro2lite-al. Ajánlott egy kézi permetező a könnyű applikálás érdekében.
 4. Azonnal öblítsd le a kezelt felületeket, erős víznyomással vagy használj magasnyomású mosó készüléket! A nagy víznyomás erős, jól formált kötéseket hoz létre a felületen.
 5. Törölt át a felületet egy tiszta mikroszálas kendővel, egyirányú mozdulatokkal.

Megjegyzés:

A legjobb ha csak megfelelő mennyiséget hígítasz , amely egy autó kezelésére éppen elég.

Miután befújtad a felületet, érdemes egy nedves mikroszálas kendővel áttörölni a felületeket az erősebb kötések érdekében.

Bármiféle hiba korrigálható, ha újraapplikálod a Hydro2-őt.

Elfogyott

Cikkszám: 031 Kategória: Címkék: , , , , ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.