Leírás

So2Pure: szag eltávolító
Kiszerelés: 50ml

Unod már a légfrissítők kiapadhatatlan tárházát? Itt a kellemetlen szagok eltávolítója!

A CarPro So2pure egy fejlett légtisztító bevonat. Fény jelenlétében aktív oxigén képződik, amely reakcióba lép a So2pure alkotó elemeivel. Így gyorsan elpusztul az összes mikroméretű levegőszennyező anyag, amely korábban jelen volt az utastérben.

A szerves anyagok, a cigarettafüst, benzinfüst, szmog, kipufogógázok, autószövetből, műanyagokból és levegőből származó méreganyagok eltávolítására való a So2pure bevonat.

Az anyag nem csupán elpusztítja őket, hanem teljesen lebontja a káros anyagok mikroszkópikus maradványait. Mindezt fotokatalitikus folyamattal csinálja.

A jelenlegi népszerű, mégis nem biztonságos ózontisztító, ionos vagy HEPA technológiához képest a fotokatalizátor messze a legeredményesebb tisztítási módszer a légkezeléshez.

A So2Pure tartós bevonattal csak egyetlen alkalmazás szükséges, hogy az autó tiszta és friss maradjon.

Ha használod az autódban, akkor 1 éves időtartammal és tartóssággal számolhatsz.

A So2Pure biztonságos, nem mérgező, semleges a pH-ban, színtelen és szagtalan, és az autód szinte bármilyen felületére felvihető, például a fedél, az ülés, a mennyezet, a műszerfal és az oldalsó panelek. Ezen kívül a So2Pure bevonja a jármű belsejében lévő felületeket és megtámadja a jövőben lévő szagmolekulákat, amikor azok érintkezésbe kerülnek.

Jellemzői:

  • védelmet nyújt a szagoktól több mint egy évig
  • 1,5 erősebb, mint egy ózoson fertőtlenítés
  • zölt technológiát használ
  • biztonságos, nem mérgező, ph-semleges, színtelen és szagtalan
  • kitűnően használható régi cipők szagtalanítására

Hogyan használd:

  • tisztítsd meg a koszos felületet mielőtt használnád
  • fújd ki a so2pure-t
  • töröld le a felületről
  • hagyd megszáradni

Figyelmeztetés:

Ne hagyd a napon az anyagot mielőtt megszáradna. Minden felesleges maradékot törölj le

Kiegészítés:

So2pure egy levegő purizáló szer, amely megszünteti a kellemes és kellemetlen szagokat az autódban. Minden légfrissítő rövid életű és nincs különösebb pozitív tulajdonsága.


Kérdezz-felelek:

 Mi az a Titanium-dioxide és mi az a fotokatalizátor?

A titán-dioxid (TiO2) egy antimikrobiális fém, amelyet olyan eljárás útján állítanak elő, amely kristályosítja a titán vasércet nano-folyadék formává.
Az ultraibolya sugárzásnak a 400 alatti tartományban való kitetésekor a TiO2 fotokatalizátor-oxidálószerré (PCO) válik, amely hidroxilgyököket és szuperoxid-ionokat hoz létre, amelyek kétszer erősebb fertőtlenítőszerek, mint a klór, és 1,5-szer erősebb fertőtlenítőszerek, mint az ózon.

Ha nem vagy kémikus, akkor kábé annyit mondhat ez neked, hogy csak pislogsz..:)

Miután applikáltam és használtam, előidéz bármilyen szagot?

Nem. Semmilyen szagot nem csinál. Ha egy felületre applikálod, akkor akár a dohányfüst szagát is eltávolítja.

Van lejárati ideje a terméknek?

Nincs.  A folyadékot sötét, elzárt helyen tartsd.

Miután használtam, mennyi ideig fog tartani?

A So2Pure folyadékban lévő titánkristályok félig állandó kötéseket képeznek. Bizonyos anyagok esetében (például szőnyegek, szőnyegek és ruházat), amelyek valamilyen erővel fizikailag leválnak, elkopnak, ajánlott az oldatot havonta újra felhordni.

A So2Pure folyadék okoz-e elszíneződést a textílián vagy bármilyen csíkozási hatást gyakorol a szilárd felületekre?

A So2Pure folyadék felhordható szövetekre, függönyökre, szőnyegekre, fákra, csempékre, kerámiákra, üveg, sőt fém és festett felületekre. Ha a felület közvetlen napfénynek van kitéve, vigyázz, ha fekete vagy nagyon sötét színű felületre felhordod (teszt ajánlott, de a legtöbb sötét színű felület akkor lesz finom, ha nem alkalmazod közvetlen napfényben), mint a felület. Az oxidációs folyamat néhány pigmentet eltávolíthat a felületekről. Ha bármilyen felületet So2Pure folyadékkal permetezel, mindig tanácsos először egy kis felületet (tesztterület) permetezni, majd hagyni megszáradni, hogy megbizonyosodj arról, hogy az oldat nem reagál a felülettel. Miután megbizonyosodtál arról, hogy a szövet vagy az anyag biztonságosan kezelhető, szórd be a felületet, amíg teljesen meg nem nedvesedik, majd töröld le bármilyen mikroszálas kendővel,, hogy a So2Pure folyadék a szövetbe vagy másba bekerüljön. Hagyd a területet teljesen megszáradni.

Pontosan milyen típusú szagokat szünteti meg a So2Pure folyadék?

Szinte bármilyen szagot eltávolít a felületektől, mivel a kezelt felületek mikroorganizmusokkal, penészgombákkal, baktériumokkal, vírusokkal, füsttel, szagokkal stb. Szemben ellenállóvá válnak. Eltávolítja a szagokat a levegőből, amikor a kezelt felületet bizonyos fénynek teszik ki, és így létrejön a fotokatalitikus oxidatív szuperoxid ion és hidroxil hatás.

Működik-e hideg környezetben, például fagyasztóknál?

Igen. A kezelt felülettel érintkező mikrobák megszűnnek.

Megszabadul-e a So2Pure folyadék a cigaretta szagaitól a kátránytól és a nikotintól, amelyek behatoltak a felületekre?
Igen. Ha a használt füsttel szennyezett felületet (a használt füstről ismert, hogy több mint 400 ismert rákot okozó vegyszert tartalmaz) TiO2 PCO oldattal kezelni, a szag hamarosan eltűnik. A használt füst okozta elszíneződés azonban nem tűnik el. Ezért tanácsos a kezelés előtt mosni a füsttel szennyezett felületeket, amelyek elszíneződést mutatnak.

Melyek a So2Pure folyadék népszerűbb alkalmazási területei?

Fürdőszoba, padlólap, mosdó, zuhany, autó belső tere, a dohányszagok eltávolítására és megelőzésére, konyhai pultok, bútorok és szőnyegek (különösen, ha háziállatok vannak), függönyök, mini redőnyök, fénynek kitett ablakok, mennyezeti ventilátorok, autó felnik, fehér kültéri bútorok, házak ereszcsatornái (megóvják a penésztől), beton vagy tégla, amelyeket meg akar tartani a penésztől mentesen. És a listát még folytathatnánk.