Leírás

Carpro Merino mosó kesztyű

 

A legpuhább kesztyű, amit valaha próbáltál. Ausztrál merinoi birkák gyapjújából. Még kimondani is félelmetes.

Már akkor görcsbe szorul a gyomrod, amikor az autómosásra csak rágondolsz. Sose szeretted, mindig egy tehernek érezted, amit meg kell oldanod, különben koszos marad a kocsid.
Elárulom most neked, eddig rosszul csináltad!
Ha minőségi kiegészítőket használsz, lehet élménnyé is tenni az autómosást. Talán meg is szerethetnéd.

Te is gyakran esel abba a hibába, hogy azért nem mosod az autód, hogy ne legyen rosszabb az állapota, mint eddig. Nem akarod, hogy feleslegesen megkarcolják, esetleg te csinálj valamit rosszul!

Szörnyülködve nézed, ahogy az autómosóban koszos kendőkkel és szivaccsal mossák le a sok munkával megszerzett kedvencedet. Ha te magadnak csinálod, akkor sem vagy biztos a dolgodban, nyilván a legjobbat szeretnéd autódnak. És persze nyugodtan aludni.

Képzeld el, ha ez a szituáció megszünne és ezentúl nem kellene a rossz dolgokra gondolnod sem. A karcmentes autómosás gyerekjátékká avandzsálna. Nagyon egyszerűen, könnyedén, minimális erőfeszítésekkel tudnál sokkal-sokkal jobb eredményt létrehozni, mint bármikor eddig.

A kesztyű csak úgy csúszna a kasztnin, a legkisebb károkozást is elkerülve. Olyan finoman simogatná a fényezést, hogy ha szkeptikus ember lennél sem hinnéd, hogy a legkisebb kárt is előidézed a használatával.

Megoldódna hirtelen az unalmas és fárasztó autómosás, a folyamat végén csak döbbenten állnál, csodálva a végeredményt.

A Merinói mosókesztyű egyedülálló cucc a piacon, 100%-ban eredeti, ausztál merinói bárányokat kopasztottak meg ezért, hogy az autódon használhasd. Sajnáljuk őket, de az autódra nézve kiváló választás.

Akesztyűnek nincs más célja, minthogy a legkíméletesebben, legegyszerűbben oldja meg számodra az autómosás folyamatát. Ezt tökéletesen tudja is, elhiheted nekem. Ha mégsem hinnél, legyen elég annyi, hogy a külföldi csúcskozmetikák is ezt használják a lambora és a Royce-ra is.

Nagy előnye más mosókesztyűkhöz képest, hogy a kezedet bele tudod dugni, így kizárt, hogy a földre eljtsd és koszos legyen.

A hosszú szálainak köszönhető, rendkívül kíméletes és egyben rengeteg szennyeződést képet leszedni az autódról. Mást nem fogsz ezentúl használni, mert egyszerűen nincs jobb.

Mikor először kiveszed a dobozból, csodálkozni fogsz, hogy lehet valami ennyire puha és jó minőségű. A varrása extra erős, úgyhogy elszakadni nem fog, kivéve ha a kutya játszik majd vele. Azt nem bírja, tapasztalatból mondom!

Egy zseniális kiegészítő a keszyűhöz, a CarPro nagy szárító kendője! Ketten tökéletes kombinációt alkotnak, csak úgy kényeztetik autódat! Nézd meg!

Akkor nem ajánlott a mosó kesztyű használata, ha:

 • imádsz szenvedni az autómosással
 • szereted összekarcolni az autódat a rossz minőségű kiegészítőkkel
 • rengeteget foglalkozol a kocsiddal, mégis szarul néz ki
 • dörzsöléssel és sikálással azt hiszed, hogy szép eredményt kapsz
 • egyáltalán nem kíméled és félted az autódat


Akkor ajánlott számodra a használata, ha:

 • a legjobbat szeretnéd adni az autódnak
 • nem akarsz izgulni, hogy a legkisebb karcot is megejted
 • gyorsan, hatékonyan, biztonságosan akarsz haladni a folyamattal
 • tökéletes eredményt szeretnél a folyamat végén
 • általában vigyázol az értékeidre
 • megszoktad már, hogy a párod beszólogat az autópucerálás miatt

Hogyan tudod hatékonyan használni a terméket?

 • Fontos, hogy az első használat előtt mosd ki, mivel a gyártó gőzzel sterilizálja szállítás előtt a cuccost. Jó ha semmi nincs a kesztyűn, ami a fényezésben kárt tehet.
 • Használat után érdemes erősen kiráznod, hogy a felesleges vizet eltüntesd.
 • Kérd kölcsön az asszony hajszárítóját és szárítsd meg vele, majd a hajkeféjével keféld át a kesztyű szálait. Minimális mennyiségű szálat kihullajt majd a termék, de ne foglalkozz vele, van elég belőle.
 • Ha kiraknád szárítani, akkor fejjel lefelé tedd azt meg, hogy kicsöpögjon belőle a víz
 • Érdemes visszatenni a csomagjába, hogy semmilyen szennyeződés ne menjen bele

Biztosan jól döntesz, ha a kesztyűd választod, ezentúl nem lesz szükséges felesleges kiegészítőkre. Ez a legfinomabb mosó kesztyű, amit pénzért vehetsz, csak vigyáznod kell rá és akkor sokáig élvezheted majd!
Csúcsminőséget kapsz a pénzedért, otthon bolondnak fognak nézni, hogy ilyen cuccokkal mosod a saját autódat. Én is annak néznélek, ha én sem ezt használnám!