Carpro Eraser

4490 Ft

Készleten

Egy kitűnő, sokoldalű tisztítószer, az Eraser kifejezetten a polírozásból visszamaradó olajok eltávolítására és a Cquartz kerámia bevonatok,waxok, szintetikus bevonatok felvitele előtti tiszítás érdekében lett kifejlesztve. Az Eraser azonban a nagyszerű hatóanyagainak köszönhetően nemcsak a felületek tisztítása során használható, hanem nagyszerűen használható az ablakok törlésére, vagy általános célú tisztítás során is. A gumik Eraserrel való áttörlése segít a gumi felületek teljes megtisztításában.

Eddig az IPA (Izopropil-Isopropanol alkohol) és víz keverékét használták legtöbben a polírozás utáni olajok eltávolítására, a waxok és szintetikus bevonatok felvitele előtt.Ezzel a lépéssel  a polírozás alatt kiértékelheted a lepolírozott felületet, mivel az Eraser használata tökéletesen olajmentes felületet eredményez.  Az IPA nem tudja eltávolítani az olajokat, ehelyett  az áttörlésnél újra a felületre visszakerül. (gyakorlatilag szétkened a felületen az olajokat)

Ezzel szemben az Eraser teljesen eltünteti az olajokat. Az Eraser feloldja  a polírozásból visszamaradó anyagokat és eltávolítja a port, szennyeződéseket is. Nagy előnye még, hogy sokkal jobb tisztító hatással rendelkezik mint az IPA. egy speciális összetevőnek köszönhetően. Az Eraser használatával egy tökéletesen tiszta felületet kapsz, így egy teljesen sima felületre tudod felvinni a waxot, kerámia bevonatot és más szintetikus bevonatot. Az Eraser nagy előnye az IPA-val szemben, hogy nincs kellemetlen, szúrós szaga.

Fontos!!!!Az IPA használata a gépjármű lakkfelületét nagymértékben puhítja így használata semmiképp nem ajánlott még 12,5%-os hígításban sem!!

 

Tulajdonságok:

  • Az Eraser egy intenzív tisztító, ami az olajok eltávolítására, valamint a felület előkészítésére lett kifejlesztve.
  • Amikor áttörlöd az Eraserrel a felületet, eltávolítasz minden olajat, fillert, szennyeződést a felületről
  • A kerámia bevonatok sokkal jobban megtapadnak a felületen, és sokkal hosszabb tartóssággal a felületen maradnak.
  • Az Eraser antisztatikus anyagokat tartalmaz, melynek következtében az áttörölt felület szennyeződés mentes lesz. A felületet nem lesznek szennyeződéssel tele miközben a Cquartzot applikálod a felületre
  • Az Eraser nem tartalmaz szilikont és teljesen biztonságos a fényezőüzemek, fényező szakemberek számára is.
  • Az Erasernek kellemes illata van, ami nem mondható el az IPA-ról.
  • Az Eraser nagyszerűen használható üveg felületek áttörlésére és tisztítására.

Tipp:

  • Az Eraser áttörlésekor gyakran válts tiszta mikroszálas kendőre.

További információk

Tömeg1.1 g
Kiszerelés

1L, 500 ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…