Leírás

CarPro Innerscrub belső tisztító kesztyű

Az Innerscrub belső tisztító kestyű új értelmet ad az autód tisztításának!


Egy viszonylag egyszerű kiegészítőről beszélünk..De eddig egyik gyártónak se jutott eszébe, csak a CarPro-nak. Megcsinálta a fantasztikus Innerscrubot!

Egy olyan kesztyű, amellyel végtelenül egyszerűvé válik az autód belső terének tisztítása. Csak felhúzod (ez már jól kezdődik 🙂 és a CarPro Inside belső tisztítószerrel zseniálisan meg tudod tisztítani a bőrt, a kormányt, az üléseket de akár a műszerfalat is.

A kesztyű egy puha de mégis jó tisztító hatással rendelkezik. Ennek ellenére nem kell félj, hogy kárt tesz a sérülékeny felületekbe. A tervezők direkt fehér alapanyagot használtak, hogy a szennyeződéseket könnyen észrevehesd és lásd a saját szemeddel az eredményt.

Egy alapos tisztítás után, felkiálthatsz: ennyire koszos volt a bőrülés? Pedig nem is látszot!

Igen, az Innerscrub új szintre emeli a belső tisztításodat, tehát, ha mániákus tisztaság fan vagy, akkor is elégedetten csettintesz majd az eredményt látva.

A legnagyobb pozitív tulajdonsága véleményem szerint a cuccnak, hogy bárhol nekiállhatsz az autódat gyorsan kitisztítani. Akár egy MOL kúton történő cappucinozás közben is áttörölheted a kormányt vagy a könyöktámaszt. Zseniális a cucc!

Legyen a legkényesebb bőr, műanyag, vagy szintetikus anyag, az Inside és az Innerscrub tökéletesen kiegészítik egymást. Az Insidehoz egy habosító fej tartozik, így még könnyebb lesz vele a munka.

A legeldugottabb részekhez is könnyen beférsz és sok időt spórolsz azzal, hogy nem kell mikrószálas kendőkkel szarakodnod!

Könnyen megőrizheted a bőr felületek rugalmasságát, szépségét és puhaságát ezzel a két anyaggal. Gyakorlatilag más kiegészítőre nem is lesz szükséged.

Szóval, kell neked az Innerscub?

Mondanám, hogy nem de hazudnék!


A legjobb választás, ha:

  • Egy könnyen használható és gyors kiegészítőt szeretnél a belső térhez
  • Félsz, hogy a nem megfelelő kefével kárt teszel a drága bőrülésekben
  • Csak előkapnád a csomagtartóból és már használnád is
  • A legszebb eredményt szeretnéd a legkevesebb idő alatt
  • Utálod, ha bármilyen folt van a beltérben, megrögzött tisztaság mániás vagy
  • Kényelmes, bármilyen kézre megfelelő.Puha anyagból de mégis hatékony tisztító képességgel rendelkezik.


Csak tedd be a kosaradba, imádni fogod. Egy percig nem lesz kérdésed, hogy ez a legjobb vétel az elmúlt időben, amit meghoztál.