Rólad

Imádod az autódat, akár új vagy régebbi modell. Amikor kiszállsz a parkolóban és lezárod az autót, mindig visszafordulsz megcsodálni és nyugtázod magadban, hogy jól döntöttél, megtaláltad a szerelmet!
Ezt senki nem veheti el tőled és mindig eszedbe jut, ahogy benne ülsz és fogod a kormányt, várva, hogy váltson a lámpa.

Gyakran bevillan, hogy a sok kellemes percért és örömért cserébe, nagy becsben kell tartanod.
Ha már keményen megdolgoztál érte..

Szeretnéd, ha sokáig gyönyörű maradna, hogy bezsebelhesd az utcán és a forgalomban az elismerő pillantásokat. Szereted, ha kicsit kitűnsz a tömegből!

Büszkeséggel tölt el, amikor érzed a kulcsot a zsebedben és tudod, hogy a parkolóban ott vár a selymesen csillogó, tiszta autód!

Néha az ismerősök és az asszony is rosszallóan néznek rád, hogy mennyire félted a kedvencedet! Szabályosan féltékenyek rád, rögeszméddé vált az autó.

Imádod magadnak tisztítani, kencézed és törölgeted állandóan! Tökéletesnek kell lennie, hiszen Neki és neked is a legjobb jár!

Ha meglátod a legapróbb karcot a fényezésen, mintha Zeusz villámai csapnának be a földbe! Homok került a gépezetbe, vajon mi történhetett? Mérgelődsz magadban..
Nem tudod nézni, hogy koszos az autód, rosszul érzed magad tőle!

Nevetsz a többieken, hogy tudnak piszkos autóval járni. Hasonlítgatod a sajátodat a többi autóhoz, mások karcos és leharcolt autóban ülnek, te és a kicsikéd pedig bárhol is vagytok, kitűntök a tömegből!

Hiába… Ezt nem fogja tudni senki sem megváltoztatni rajtad! Imádod a ragyogóan tiszta és csillogó autódat és KÉSZ!