EZ AZ OLDAL RÓLAD SZÓL.

Most egy olyan történetet olvashatsz amelynek te vagy a főszereplője, mi pedig a magyar hangod. A kérdés csak az, hogy ezeket a sorokat olvasva magadra ismersz-e?
Minden sztori egy jó bevezetővel kezdődik, egy komoly kihívással folytatódik, végül pedig egy nagy felismeréssel zárul. Mindezek közben pedig számos helyen magadra találhatsz.

Szeretnéd, ha elmesélnénk a történeted?

Hadd meséljem el a te történeted

Az autós életed eddig a szokásos menetrend szerint zajlott. Az autódat mindig szeretted, mert alapvetően megbecsülöd a tárgyaidat és vigyázol az értékeidre. Tudatos személy vagy, aki kötődik a vágyott és tulajdonolt dolgaihoz és szereti, ha a dolgai rendben vannak.
Az autóddal is ugyanilyen a viszonyod, szereted neki a legjobbat adni, hogy hűen szolgáljon és a legjobb érzést váltsa ki belőled, mialatt használod. Az esztétikája is ugyanolyan fontos, mint az olajcsere és a jól karbantartott műszaki állapot.


De a sűrű hétköznapok után az autós életedet megnehezítik a leküzdendő akadályok és egyre csak erősítik egymást:

  • nem tudod nézni a koszos autódat de fogalmad sincs hova kellene elvinni lemosni
  • tudod, hogy a legolcsóbb benzinkúti anyagok felérnek a pénzkidobással
  • elképzelésed sincs milyen technikát kéne használnod, hogy mindig szép maradjon a külseje
  • unod már, hogy mindenhol a tökéletes terméket látod, ami túl szép ígéretekkel csábít a vásárlásra
  • nem tudod milyen eszközökre lenne szükséged, hogy időt spórolj de szemkápráztató eredményt érj el autód külsején
  • legszívesebben mindig tökéletes autóból szállnál ki, hogy másik irigylő pillantásaira eszmélj és apró mosollyal nyugtázd a pásztázó tekinteteket
  • szeretnél tudatosabban és okosabban ápolni és karbantartani a saját autódat
  • az interneten található autós portálok és fotelhuszárok tanításaiból végképp eleged van

A szép autó receptjét könnyen ismerheted:

Nem elég a termék, folyamatokban kell gondolkoznod: Nem csak az számít, hogy milyen terméket használsz, hanem értened kell a folyamatokat, azt, hogyan tudod egy magasabb szintre emelni az autód külsejét és belsejét. Ha profi eredményeket akarsz látni, akkor a tudásodat és ismereteidet is fejlesztened kell. Ezáltal a fejedben összeállnak az építőkockák és egyre könnyebben, egyre szuperebb látványt érhetsz el a saját autódon.


Az autód állapota nem a véletlen műve, hanem a hozzáállásod és kitartásod eredménye.
Véletlenek nincsenek. Az életben semmit nem adnak ingyen. Amikor mindenki irigykedve nézi autódat és megjegyzésekkel illeti, akkor te tudod, hogy ezért bizony megdolgoztál. A kérdés csak az, hogy mennyi energia befektetésedbe került. Ha tudatos vagy, akkor megismered a modern anyagokat és technikákat, amivel a kitünő eredmények érhetőek el rövid idő alatt és minimális energia befektetéssel. Anélkül, hogy rögeszméddé válna az autód, minden várakozást felülmúló esztétikát adhatsz neki az év minden napján.

A legfontosabb szempont nem az ár. Nem hiszel a legolcsóbb megoldásokban, valahol mindig kilóg a lóláb és a végén csalódás lesz. Te az átadott információkra szomjazol, hogy jobb legyél mint tegnap vagy az előző héten. Nem csak egy termékre vágysz, hanem értékre és tisztában vagy azzal, hogy az mennyit ér. Viszont a magasabb árért cserébe elvárod a legjobb hatást és hogy valaki mindig ott legyen ha baj van és segítő kezet nyújtson. Ugye mire másra lenne az ügyfélszolgálat és a termék támogatás?


Ez a tudás különböztet meg téged a többi autóstól.  Ez az amiért most a Carpro rólad oldalát olvasod.

Tudod, hogy az autókarbantartás, esztétika és kozmetika egy külön szakma. Azonban ezt iskolában nem tanítják, tanfolyamokon csak korlátozottan lehet résztvenni.
A profi eredmények tapasztalatokon és gyakorlati tudáson alapulnak. Ezt a tudást szeretnénk átadni neked is, hogy ügyesebb, gyorsabb és elégedettebb legyél.

Tőlünk nem csak termékeket kapsz, hanem tudást és támogatást is ahhoz, hogy folyamatosan fejlődj és egyre elégedettebb legyél a mostani vagy jövőbeli autóddal, autós életeddel.