Miért A CarPro?

Főszerepben az innováció

Nemzetközi reputáció

A világ minden táján megtalálhatóak a CarPro termékei. A profi, elhivatott felhasználók és a precíz, luxus autó restauráló stúdiók is előszeretettel használják. Az anyagokat nem csak a felhasználó barát összetételük miatt szeretik, hanem a márka körül létrejött aktív közösség miatt is.

A Carpro mindig élen jár az innovatív termékek fejlesztésében és kiemelt szerepe van a rendkívül tapasztalt profik visszajelzésének, teszteléseinek. Talán a legnagyobb profi, nemzetközi szakember gárdával rendelkező márka a Carpro és mindig figyelembe veszi az átlag felhasználók igényeit is a termékek fejlesztésénél.


Az ügyfeleink visszajelzése, segítése, támogatása rendkívül fontos számunkra! Szeretnénk ha te is jobb eredményeket érnél el autódon és élvezettel használhatnád mindennap! Ezért törekszünk a lehető legjobb ügyfélszolgálatot adni számodra!

Innovatív technológia


A technológia fejlődés a mai világban kiemelkedő szerepet kap az autógyártásban. De nem csak az új technikák fontosak, hanem a régi értékek állag megőrzése is fontos. Ezért is tartja fontosnak a Carpro, hogy a régi és modern fényezési rendszerekhez egyaránt megoldást kínáljon. A modern kémiai kisérleteknek és technikáknak köszönhetően akár a régebbi autók esztétikája az újkori állapotot is meghaladhatja.

Az új autók érték és állapot megőrzése is kiemelkedően fontos. Ezért is szükséges a modern technikák, kiegészítők és eszközök fontosságának és használatának átadása a felhasználónak.

Tudatosságra ösztönzés

Hazánkban még nem alakult ki a tudatos, értékmegőrző autó karbantartás kultúrája. Hivatásunk, hogy számodra is átadjuk és megtanítsuk miért fontos és előnyös, hogy magadnak tartsd karban autód külsejét és belsejét. Hiszünk abban, hogy csak annak a munkának van eredménye, amelyet saját erőből, szakmai alapossággal és szenvedéllyel csinál az ember. Ezért szeretnénk, ha fejlesztenéd a saját tudásod és holnaptól te is másképp állnál az autód esztétikájához. Saját magad gondoznád, a legjobb technológiával és anyagokkal!