VÁRJ, a rendelésed még nem végleges!

Van még egy nagyszerű ajánlatom számodra, amely biztosan tetszeni fog!

Szuper védelem csomag

Ha a jó számodra nem elég és a legjobbat akarod!

Felteszed az I-re a pontot és a megvásárolt kerámia pajzsnak adsz még egy alapos teljesítménybeli lökést!

Hidd el én is sokat küszködtem az autóm tisztításával, mivel nem szeretem másnak odaadni az értékeimet. Szeretem ha precízen vannak elvégezve a dolgok, ahogy én szeretem!
Bizonyára téged is frusztrál ha karcos és fakó az autód de valószínűleg te is tudod, hogy ez a helytelen autótisztításból adódik legtöbbször!
Nincsenek meg a megfelelő kiegészítőid, hogy biztonsággal és nagyon jó eredménnyel neki tudj állni, fogalmad sincs miket kellene beszerezned..Tudod, hogy a régi módszerek, mint a sima szivacs,vileda és benzinkúton kapható termékek mind gyenge minőségűek!
Nem akarsz kárt tenni autód külsejében, teljesen tanácstalan vagy mit csinálj de nem is viszed el bárhova az autódat..

Szeretnék mutatni neked egy autóápolási csomagot, amellyel teljesen biztonságosan, karcmentesen és edig nem látott eredménnyel tisztíthatod autódat, akármennyire is koszos! A CarPro tisztítási csomaggal többé nem lesz nehéz az autómosás és az elért eredményen teljesen meg fogsz döbbenni!

Képzeld el, hogy ezentúl minden eszköz a rendelkezésedre áll majd, hogy bárkinél jobb eredményt érj el saját autódón! Nem kell majd azon aggódnod, hogy mit kellene csinálni az autóval, mert megint koszos! Meglelnéd a legjobb megoldást, hogy ezentúl gyerekjáték legyen a profi végeredmény elérése!

Én is megtanultam pár évvel ezelőtt, hogy a jó végereményhez bizony jó minőségű kiegészítőkre van szükség! A sima Tescós szivaccsal többet ártok, mint használok, a Vileda és sima benzinkúti sampon még tűzoltásra sem jó..
Abban az időben a találtam meg a CarPro termékeit, amit a mai napig használok és tökéletes eredményt tudok vele elérni, bármilyen autón, munkám során!

Nem csak én, hanem a világ legjobb autóápolási szakemberei is ezeket a kiegészítőket használják az ügyfeleik autóján!

A CarPro termékei minden évben elnyerik a Detailingword világ legjobb autóápolási kiegészítőinek címét!

Milyen finomságokat találsz a csomagban?

Megkapsz minden olyan eszközt, amellyel még inkább feltúrbózhatod a pajzsot az autódon!

Ha tényleg szeretnéd autódra a legellenállóbb védelmet, akkor a Gliss ideális megoldás az előzőleg választott kerámia bevonat mellé!
Még vastagabbá és erősebbé teheted a kerámia pajzsot az autódón, hogy a maximális védelmi hatást elérd!

Az anyagnak köszönhetően adsz még egy lökést a pajzs erősségének, feljavítod az amúgy is kíváló tulajdonságait.
Annyira egyszerű az anyag használata, hogy még édesanyámnak is oda merném adni, ő se rontaná el a saját autóját! Pedig a számítógépet se tudja bekapcsolni!

1. CarPro Gliss kerámia 2. védőréteg

  • Felturbózhatod az amúgy is extra kemény kerámia pajzsot az autódón, így sokkal tovább tartanak majd az előnyei

  • Rengeteg vízet képes magába zárni a kesztyű, így autód tisztításakor rendkívül gyorsan haladhatsz

  • Olyan csúszós tapintást adsz az autódnak, hogy minden szennyeződés azonnal lepattan

  • A forgalomban a te autód lesz a legfeltűnőbb, mindenki bámulni fogja a szuper fényes és tiszta autódat

  • Még több időt spórolhatsz majd az autómosással, köszönhetően az anyag elképesztő tisztító hatásának

CarPro Eraser olaj és zsíreltávolító

  • Simán le tudod szedni vele a legkellemetlenebb olaj és zsírfoltokat, hogy a fényezés teljesen ujjlenyomat mentes legyen

  • Ideális felületet teremthetsz használatával, a kerámia védelem felvitele előtt

  • Annyira finom, citrusos illata van, hogy élvezed majd mikor meghúzhatod a szórófejet

  • Használhatod a párod autójának (persze a tiédre is jó) üvegein is, hogy a teljesen tiszta, foltmentes ablakokon nagyszerűen kilásson.

  • Semmit nem tudsz összefújkálni, ugyanis a szórófej széles spektrumban állítható, így spórolhatsz az anyaggal, hogy sokáig kitartson

Mégis mire fogod tudni használni az Erasert?

Kapsz egy olyan megoldást a kezedbe, amellyel 30%-al könnyebben tudod eltávolítani az autódról a zsírokat és olajakat, mintha más megoldást használnál. Így elkőkészítheted a kerámia védőréteg felvitelét, hogy tökéletesen megtapadjon autód fényezésén és kifejtse védőhatását!
Nem mellesleg imádni fogod tisztítani vele az autó üveg felületeit, ugyanis erre a célra is tökéletesen alkalmas. És még iszonyú jó illata is van.
A kompakt és stílusos flakont mindig magaddal viheted az autódban, hogy akár utazás közben is használhasd a tökéletes kilátás érdekében!
A feleséged imádni fog érte ha az ő autóján is ezt használod, így könnyebben fog menni neki a tolatás, a kristály tiszta ablakokon keresztül!

A Szuper védelmi csomag Ára 16990.- Ft. helyett 13990.- Ft.

Mi kerül ezen ennyibe?

Ezek a termékek a ma beszerezhető legjobb termék a kerámia védelem kiegészítőjeként, így itt is igaz, hogy a minőségnek ára van.
A mosókesztyűt egyszer kell beszerezned és évekig jó a sampon pedig hónapokig elég lehet!
Ezzel a befektetéssel évente több 10.000 Ft.- spórolhatsz, megkönnyítve az autód tisztítását, állapotát, amelyet duplán elköltenél az autómosókban is!

Számolj csak, ha minden héten elviszed lemosni az autódat 4.000 Ft.-ért akkor kevesebb mint 2,5 hónap alatt megtérül a csomag ára!

Nem mellesleg a autómosóktól sokkal jobb eredményt fogsz elérni!

+1 AJÁNDÉK meglepetés

a csomagodhoz!

 Carpro Boa mikroszálas kendő

A profi végeredményhez mindenképpen szükséged lesz prémium minőségű mikroszálas kendőre. A Boa kendő a legpuhább szálakból készül, így garantáltan fényezés kímélő. Használatával nem fogod összekarcolni az autód külsejét, mivel rendkívül puha és szuper minőségű!Használhatod autód külsején és belsején egyaránt, mindenhol garantáltan hatékonyan és kíméletesen dolgozik!

100% kiválóság garancia

Hisszük, hogy a termékek minősége abszolút a csúcskategóriát képviseli, így a legtermészetesebb dolog, hogy ha nem vagy megelégedve a csomaggal, akkor visszaküldöd azt és mi 100%-ban visszafizetjük a csomag árát!

Ezek a kiegészítők és autóápolási eszközök számodra is lehetővé teszik, hogy minden nap tökéletesen tiszta és makulátlan állapotú autóba szállj be. Kimagasló eredményt érhetsz el velük, amit a hagyományos mosók és autókozmetikák nem is ismernek!Vedd kezedbe te is a saját autód sorsát és hosszútávon nagyon büszke leszel rá, hogy a csodálatos eredményt te érted el!

Igen, kipróbálom a CarPro szuper védelmi csomagot.
A csomag tartalmazza a fenti termékeket, az ajándék 2db szuperpuha mikroszálas kendőt és az általad az előző oldalon megrendelt CquartzUk kerámia védelmi csomagot!

Az egész szettet most 13.990 Ft.-ért megkapod, ami egy rendkívül kedvező ajánlat, csak most.

Nem akarom az autóm fényezését karcmentesen megőrizni, csak a CarPro kerámia védelmet kérem!