Gratulálok! Hamarosan megérkezik az útmutatód, addig is bemutatok neked egy megoldást, amellyel teljesen karcmentes marad autód fényezése!

A világszerte milliós példányban eladott anyag, amelynek segítségével luxusautók fényezése marad karcmentes és ragyogóan tiszta!

Carpro Ech2o gyorsfény és tisztítószer

A  termék amelynek használatával te is könnyedén tisztíthatod autódat, karcmentesen és pofonegyszerűen!

Kérem az Ech2o-t!

Hogyan működik?

Egy új összetevőjű tisztítószer, amely organikus összetevőkből áll, így bármilyen külső felületen használható.
Akár gyorsfényként 1:20 hígitásban vagy öblítés nélküli tisztítószerként 1:200 hígításban is használható

Víz nélküli gyors tisztítás

A koncentrátum segít a szennyeződést elemelni a felületrő, a speciális olajok pedig viszkozitást képeznek a felület és a kendő között, így a karcolások kialakulásának esélye minimális.

Mégis mi az a CarPro Ech2o gyorsfény és tisztítószer?

Ez a csúcskategóriájú tisztítószer könyörtelenül leszámol a karcol autó látványával és segít neked, hogy karcmentesen, ragyogó eredménnyel, vízkőfoltok nélkül tedd az autód külsejét ragyogóvá!

 • Rendkívüli tisztító hatással rendelkezik

  Használatával könnyedén fellazítod a szennyeződéseket a felületen, és biztonságosan le törölheted azokat, így nem karcolod össze a fényezést

 • Több célra is tudod használni
  Akár a felniken, üvegeken, műanyagokon használva is rendkívül hatásos

 • Több liter ápolószert kapsz, amivel sokáig élvetheted a ragyogó autódat
  Mivel gazdaságosan hígítható, így több célra is használhatod, legyen az akár autómosás vagy mosás utáni vízkőfoltmentes áttörlés

 • Rendkívül mély, csillogós felületet hoz létre

  Autódnak eszméletelen mély csillogása és fénye lesz, minden alkalommal csodálkozol majd az eredményen

Kérem az Echo2-őt!

Mit fogsz tapasztalni, ha a Ech2o-t használod?

Elfelejtheted az autómosás gyötrelmeit és a vele járó bosszankodásokat, mivel az Ech2o-val te is gyorsan, egyszerűen tisztíthatod meg autódat, akár a parkolóban egy cigiszünetnyi szabadidőben

 • Nagyon könnyen tudod letörolni autódról a szennyeződéseket
  A termék használata bolondbiztos, egyszerűen tudod majd használni autód tisztításához

 • Az autó különböző elemein is kiváló eredményt érhetsz el segítségével

  Akár a felniken, üvegeken, műanyagokon használva is hatásos tisztítószer, egyben ápolja azokat

 • Nem kell állandóan mosóba hordani autódat
  Mivel magadnak is tudod majd tisztítani az autót, rövid idő alatt jobb eredményt érhetsz el, mint az autómosók

 • Állandóan védelemmel lesz ellátva autód
  Mivel egy szintetikus waxot tartalmaz az anyag, ezáltal mindig pajzsként védi a karosszériát

Kérem az Echo2-őt!

Mit érhetsz el a termék használatával?

Autód tisztítása rendkívül leegyszerűsödik!Ezáltal nagyon sok időt megsprórolhatsz használatával, mégis kiemelkedő eredményeket érhetsz el az autód tisztítása során

 • Felhasználóbarát alkalmazás

  A termék használatával te is tisztíthatod a saját autódat, kitűnő eredménnyel!

 • Gazdaságos felhasználás

  A terméknek számos hígítási aránya van, így rendkívül gazdaságos, sokáig elég lesz

 • Otthon használva is kitűnő eredményt érhetsz el vele

  Akár a garázsban vagy parkolóban is könnyedén tudod használni

 • A szélvédőn és üvegeken is rendkívül hatásos

  Az üvegekről könnyedén eltávolítja a legmakacsabb szennyeződéseket

 • Extra fényes, csillogó, mély színt kölcsönöz autódnak

  Teljesen üvegszerű hatása lesz az autódnak miután letisztítottad

 • Kitűnő eredménnyel használható a króm felületeken

  Csillogóvá és újszerűvé varázsolja a króm elemeket, legyen az hűtőrács vagy akár kipufogó

Nagyszerű, alig várom, hogy kipróbálhassam!

Maximális elégedettség garancia

Mivel maximáisan hiszünk a termékben, természetes dolognak tartjuk, hogy 100%-ban visszafizetjük a termék árát, ha nem lennél elégedett vele (amit kizártnak tartunk). Nincs más dolgod ebben az esetben, mint visszaküldeni a terméket és máris megkapod a termék ellenértékét.

KÖVETKEZŐ LÉPÉS: így fogod megkapni a terméket

 1. Kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot és add meg a szállítási, illetve számlázási adataid!
 2. A fenti adatok megadása után, kérlek add meg bankkártya adataid a fizetéshez!
 3. Majd kattints a megrendelem gombra, a futár pedig napokon belül házhoz viszi neked a terméket!
Megadom a címem, ide küldjétek a terméket!

KÉRD A SAJÁT TERMÉKEDET, ÉS PRÓBÁLD KI A LEGNÉPSZERŰBB TISZTÍTÓSZERT!

Teendőid:

1. Töltsd ki a baloldali űrlapot

2. Fizesd ki bankkártyával a termék árát.

3. KÉSZ VAGY, szállítjuk a terméket!

BIZTONSÁGOS (SSL) BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál kártyával.

A MULTIK IS EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért a nemzetközileg is elismert és szuperbiztonságos Braintree felel. Nem csak Mi választjuk egyébként a Braintree-t, hanem más híres, milliárdos forgalmú cégek is, mint az Uber, az AirBNB, vagy a GitHub.

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTÜNK

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj nekünk e-mailt a info@carpro.hu e-mail címre és 24 órán belül örömmel segítünk neked.

Igen, kizárólag bankkártyás fizetés van. Az Carpro elkötelezett híve az úttörő online marketing eszközök, fizetési módszerek alkalmazásának, ezért kizárólag bankkártyás fizetést biztosít kedves vásárlóinak. A bankkártyás fizetés gyors, kényelmes és nyomon követhető, éppen ezért egyre elterjedtebb itthon is (külföldön pedig népszerűbb bármi másnál).

Manapság már minden céges és magán bankszámla mellé adnak évi 2-3 e Ft-os díjért bankkártyát, amivel lehet online vásárolni, szóval ha gyakran vásárolsz, akkor az nem lehet akadály, hogy nincs bankkártyád.

3 brutálisan őszinte indok, hogy miért nem érdemes “félni” az online kártyás fizetéstől:

 1. MINDEN banknak van “visszahívási” (szaknyelven chargeback) joga a terhelés után 24-48 óráig. Magyarul ha jogosulatlan terhelést látsz a számládon, csak jelzed a bankodnak és azon nyomban visszahívják az összeget a kártyádra. Tehát teljesen kockázatmentes a vásárlásod valójában bármilyen oldalon, mert ha bárki is több pénzt von le tőled, mint amennyibe Te beleegyeztél, könnyedén közbe tudsz lépni.
 2. Nekünk a hitelünk a legfontosabb. Az a legnagyobb érték számunkra, ha bíztok bennünk. Így hülyék lennénk eljátszani ezt a bizalmat, gondolj bele: utána hogyan tudnánk az ügyféleinknek bármilyen értéket a jövőben adni? Ezért Mi mindent megteszünk, hogy maximális biztonság mellett fizess nálunk: SSL tanúsítványt használunk, hogy ne láthassa 3. fél a küldött adatokat, a PCI DSS követelményeknek megfelelünk és le is ellenőriztek minket. Jelenleg ez a legmagasabb fokú biztonsági előírás, amit előírnak a bankkártya szolgáltatók és Mi mindnek megfelelünk.
 3. A fizetési szolgáltatónk a PayPal tulajdonában álló Braintree. A PayPal ahogy tudod Te is minden bizonnyal, a legrégebb óta online bankkártyás fizetést nyújtó cég a világon (tudtunkkal). Olyan cégek használják a Braintree-t, mint az AirBnB, az Uber, a GitHub. Magyarországon jó az esély arra, hogy hamarosan a MarketingSzoftverek (MailMaster / SalesAutopilot) is a Braintree-t fogja használni a fizetések kezelésére. Szerinted ha ennyi nagynevű cég használja ezt a fizetési megoldást, akkor lehet vele bármi gond???

Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos és semmivel sem kockázatosabb mintha a CBA-ban vagy a Tesco-ban fizetnél kártyával azért amit vásárolsz. Adataidat akkor tudják ellopni, ha ismeretlen, gyanús oldalakon adod meg őket, úgy ahogyan a való életben is veszélyes odaadnod egy ismeretlen embernek a kártyádat. A mi felületünk viszont minden hivatalos kritériumnak eleget tesz, cégünk (Carprohungary Bt.) leinformálható, https protokollt használunk és adataid egy titkosított csatornán keresztül továbbítódnak egy milliárdos multi cégeket kiszolgáló bankkártyás fizetési központba, ami a PayPal tulajdonában áll (Braintree). Az adataidat sehol senki nem tudja visszafejteni, kizárólag a bankfiók tudja felismerni, hogy fizetésedet jóváírja nekünk.

Természetesen számlát kapsz, azonban alanyi adómentes tartalommal! Rendelésed leadása után 10 percen belül fogod megkapni tőlünk a rendeléskor megadott adataidra kiállított ÁFÁ-mentes számlát.

 Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

Bruttó végösszeg:

3200 Ft a Carpro Ech2o ára, a házhoz-szállítás pedig 1100 Ft.

5 brutálisan őszinte észérv, hogy miért NEM kell “félni” a bankkártyás fizetéstől

3 logikus érv…

 1. Visszahívási lehetőség

Minden banknak van úgy nevezett “chargeback”, azaz visszahívási lehetősége az online kártyás tranzakciók során. Magyarul ha olyan terhelés történt a bankkártyádon, amit Te nem hagytál jóvá, bármikor közbe tudsz avatkozni a bankod ügyfélszolgálatával felvéve a kapcsolatot. Ők pedig visszahelyezik a pénzt a számládra.

 1. Nem a Mi honlapunkba írod a kártyaszámot

Te tulajdonképpen nem a Mi honlapunkon adod meg a bankkártya adataidat, hanem a Braintree honlapján. Ha megnézed a megrendelő űrlap forráskódját, akkor látszik, hogy iframe technológia segítségével van meghívva a Braintree honlapja és Te nekik adod meg egyenesen a bankkártya adatokat. Fő a biztonság, szerintünk is 🙂 Mi nem látjuk, nem tároljuk, nem ismerjük a kártyaadataid. Egyből a PayPal tulajdonú Braintreehez kerül – biztonságba!

 1. PCI DSS követelmények: PIPA

A Security Metrics egy amerikai cég, akik arra szakosodtak, hogy a bankkártyás fizetési rendszereket biztonsági szempontból minősítsék. A cég minősítése szerint megfelelünk a PCI DSS szabványnak, így nyugodtan elfogadhatunk bankkártyát a honlapunkon. A PCI DSS a nagyobb bankkártya társaságok (VISA, MasterCard, AMEX, JCB, Discovery) által létrehozott adatbiztonsági szabvány, aminek az a célja, hogy érdemben csökkentse a bankkártyás fizetéssel való visszaélés lehetőségét. Aki bankkártyás fizetést biztosít, annak meg kell felelnie ennek a szabványnak.

2 “emberi” érv…

 1. Tanácsadó cég = hitel és bizalom

Mi alapvetően autóápolási cég vagyunk, így a Ti bizalmatok a legfontosabb. Bolondok lennénk eljátszani ezt a hitelünket, gondolj bele: utána hogyan tudnánk értékesíteni bármit is? Hogyan ajánlana a többi szakmabeli minket, ha lenne egy pici gyanú is velünk szemben, hogy esetleg visszaélünk a kártyás fizetéssel? Sehogy.

 1. A PayPal neve garancia

A fizetési szolgáltatónk a PayPal tulajdonában álló Braintree. A PayPal a legrégebb óta online bankkártyás fizetést nyújtó cég a világon (tudtunkkal). Olyan cégek használják a Braintree-t, mint az AirBnB, az Uber, a GitHub. Magyarországon jó az esély arra, hogy hamarosan a MarketingSzoftverek (MailMaster / SalesAutopilot) is a Braintree-t fogja használni a fizetések kezelésére.